Rămâi conectat

Actualitate

Mitropolia Ardealului era să fie înșelată de o impostoare ce a cerut bani pentru operația ficei sale inexistente

Bogdan Presecan

Publicat

în

Atenție la falșii nevoiași! ÎPS Laurențiu Streza (foto), Mitropolitul Ardealului, a dezvăluit miercuri într-o conferință de presă că Mitropolia a fost foarte aproape să ajute cu 10.000 de lei un caz umanitar care s-a dovedit ulterior a fi fals.

Potrivit turnulsfatului.ro, ÎPS a povestit că o femeie s-a adresat conducerii Mitropoliei pentru a solicita o sumă de bani de care avea nevoie pentru operația fiicei, grav bolnavă. La o cercetare mai atentă însă, s-a dovedit faptul că fetița nici măcar nu exista.

”A fost o persoană care avrut să ne escrocheze. Ne-a cerut bani pentru o fetiță bolnavă care trebuia operată. Noi am cerut Serviciului Social o anchetă socială să vedem cum o putem ajuta. Ea ne-a cerut 10.000 de lei. Când am constatat realitatea, nu a mai ajuns niciun ban la ea și femeia a dispărut. Ne-am uitat pe internet și am decoperit că este arhicunoscută pentru astfel de practici”, a explicat Mitropolitul Ardealului..

Situația s-a petrecut recent, iar Mitropolia Ardealului nu a depus plângere la Poliție împotriva impostoarei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea