Rămâi conectat

Curier Județean

Incendiu la un depozit de furaje din Pâclișa – Alba Iulia, din apropierea fermelor Avicola

Bogdan Presecan

Publicat

în

Pompierii Detașamentului Alba Iulia au intervenit azi-noapte pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din Pâclișa – Alba Iulia, situat în apropierea fermelor Avicola.

Flăcările au cuprins un saivan care adăpostea oi și furaje iar existând pericolul ca focul să se extindă și la construcțiile din apropiere. Pompierii militari au fost sesizați în legătură cu incendiul la orele 22.30 prin 112.

Potrivit ISU Alba, peste 500 de oi și bunuri în valoare de aproximativ 25.000 de lei au fost salvate aseară de pompieri în urma intervenției prompte. Focul a distrus însă acoperișul din lemn al adăpostului și o cantitate semnificativă de furaje, pagubele estimate ridicându-se la circa 10.000 de lei. Pompierii au reuși însă să salveze animalele și mai multe bunuri în valoare de 25.000 de lei.

Nu a fost încă stabilită cu exactitate cauza producerii incendiului. Cercetările continuă.

UPDATE: Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină în data de 15.03.2013, la ora 23.59, în loc. Pîclişa pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale (saivan), proprietatea lui C.R. Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale de stins incendii. În incendiu au ars acoperişul saivanului confecţionat din lemn cu învelitoare din azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp şi 20 mc de fân. Au fost salvate 500 de oi. Pagubele produse se ridică la circa 10.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 265.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE FOTO | INCENDIU la o anexă gospodărească din Arieșeni: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la o anexă gospodărească din Arieșeni: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit marți după-masa la o anexă gospodărească din Arieșeni. Intervin pompierii din Câmpeni cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE FOTO | INCENDIU în cartierul Bărăbanț: Arde acoperișul unei locuințe. Două persoane intoxicate cu fum, asistate medical Secția de pompieri Câmpeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea