Rămâi conectat

Curier Județean

Uzina Mecanică Cugir îşi restrânge posturile de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Consiliul de Administraţie al CN Romarm a aprobat în urmă cu câteva zile Organigrama propusă de Uzina Mecanică Cugir cu privire la restructurarea unor posturi de conducere în cadrul societăţii.

Astfel, începând cu 1 martie, a.c, se desfiinţează postul de Director general adjunct, ocpat de către democrat- liberalul Marin Morariu, precum şi postul de inginer şef ,,Armament” aparţinând lui Nicolae Cerciu, coleg de partid cu Morariu.

În noua organigramă, Morariu trece pe funcţia de Inginer şef Mecano-energetic, în locul lui Emil Mateescu, tot PD-List şi acesta, căruia conducerea fabricii i-a rezervat un loc de Şef secţie Mecano-energetic. La rândul său, fostul Inginer şefArmament, Nicolae Cerciu va ocupa o funcţie de şef atelier, Maşini cu comandă numerică.

De precizat că, noua organigramă nu prevede restructurări de personal, cei 250 de salariaţi ale căror contracte de muncă incheiate pe o perioadă determinată (pâna la 1 martie a.c) au fost prelungite până pe data de 20 iunie 2013.(C P )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezervația naturală Piatra Corbului din Roșia Montană: O comoară geologică cu forme unice și istorie antică

Bera Larisa

Publicat

în

Rezervația naturală Piatra Corbului din Roșia Montană: O comoară geologică cu forme unice și istorie antică Rezervaţia Piatra Corbului, este o rezervaţie naturală de tip mixt, aflată în judeţul Alba, pe teritoriul administrativ al comunei Roşia Montană. Această zonă protejată se întinde pe o suprafață de 5 hectare și se situează la altitudinea de 1.100 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea