Rămâi conectat

Societate

8 Martie – Ziua Femeii, sărbătorită la Centrul de Zi pentru Vârstnici din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Serviciul Public de Asistenţă Socială Alba Iulia organizează vineri, 8 martie 2013, de la ora 11.00,  în cadrul Centrului de Zi pentru Vârstnici evenimentul „Ziua Internaţională a Femeii”.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

În cadrul acestei manifestări participanţii vor fi felicitaţi de către primarul Municipiului Alba Iulia, domnul Mircea Hava alături de alţi reprezentanţi din cadrul Primăriei şi Consiliului Local Alba Iulia.

Vârstnicii vor fi întâmpinaţi într-un cadru festiv, li se va oferi tort, câte o cupă de vin, felicitări confecţionate de beneficiarii centrului şi vor asista la un frumos spectacol folcloric.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Legenda Sfântului Ilie, aducătorul de ploi, căruţaşul cerului care fulgeră şi trăzneşte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Legenda Sfântului Ilie, aducătorul de ploi, căruţaşul cerului care fulgeră şi trăzneşte Sfântul Ilie este celebrat de creştini ca profet, mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă, iar ca divinitate populară a Soarelui şi a focului, sfântul provoacă tunete şi trăsnete, leagă şi dezleagă ploile şi hotărăşte unde şi când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea