Rămâi conectat

Actualitate

Clientul buclucaș al unui bar din Lunca Mureşului, prins de polițiști după ce a furat bani și tichete de masă din local

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii din Lunca Mureşului l-au identificat ieri pe principalul suspect de comiterea unui furt, dintr-un local public, faptă în legătură cu care au fost sesizaţi în dimineaţa aceleiaşi zile.

Poyrivit IPJ Alba, din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 09 februarie, G.R.A., de 31 de ani, din Lunca Mureşului, în timp ce se afla într-un bar din aceeaşi localitate, profitând de neatenţia personalului din bar, a sustras de sub tejhgea, suma de 950 de lei şi 24 de tichete de masă, prejudiciul total cauzat prin fapta sa fiind de 1.166 lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au reuşit să recupereze de la suspect suma de 600 de lei şi cele 24 de tichete de masă care au fost restituite reprezentantului societăţii comerciale păgubite. Faţă de G.R.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Postul Sfintei Marii 2024: Cât durează, ce semnificație are și care sunt zilele cu dezlegare la untdelemn, pește și vin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Postul Sfintei Marii 2024: Cât durează, ce semnificație are și care sunt zilele cu dezlegare la untdelemn, pește și vin Prăznuirea Adormirii Maicii Domnului se face la data de 15 august, iar postul Sfintei Marii este unul dintre cele patru mari posturi din calendarul creștin-ortodox. Postul este o perioadă de pregătire spirituală, de clemență și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea