Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Numărul virozelor rămâne la un nivel normal în Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În săptămâna 21 – 27 ianuarie 2013, numărul pacienţilor diagnosticaţi cu viroză respiratorie şi pneumonie se situează la un nivel normal, comparabil cu perioada similară din 2012. Se înregistrează totuşi o uşoară creştere a numărului de îmbolnăviri cu aceste afecţiuni faţă de precedenta perioadă de raportare. Îmbucurător este că până acum nu a apărut niciun caz de gripă de sezon în Alba.

Săptămâna trecută, 2181 de pacienţi din Alba au fost diagnosticaţi cu infecţie acută a căilor respiratorii superioare, iar 54 de cazuri au fost internate. Cea mai afectată categorie de vârstă a fost cea cuprinsă între 15 şi 49 de ani. În ceea ce priveşte pneumoniile, s-au înregistrat 427 de îmbolnăviri, cu 10 mai mult decât în săptămâna precedentă. În 105 cazuri s-a luat decizia internării pacienţilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Campania de vaccinare antigripală decurge normal în judeţul nostru. 556 de persoane aflate în categoriile considerate la risc s-au imunizat în perioada amintită.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea