Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Urmărire ”ca-n filme” prin Alba Iulia – un șofer a refuzat să oprească și a lovit mașina de poliție

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Un tânăr de 33 de ani, din Cluj, este cercetat de polițiștii din Alba Iulia după ce a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de la ”Rutieră”, în zona Gării din municipiu.

Polițiștii s-au văzut obligați să pornească în urmărirea mașinii – un Mercedes gri metalizat, înmatriculat în străinătate. Urmărirea ”ca-n filme” s-a desfășurat prin tot orașul, pe traseul Gară – Cetate – Centru.

Mai mult, ajuns pe str. Decebal, bărbatul a fost blocat de polițiști si nevoit să oprească, însă în momentul în care unul dintre oamenii legii a coborât din autoturism șoferul a demarat în trombă, lovind mașina de Poliție. Într-un final acesta a fost prins în spatele fostului cinematograf Columna.

Potrivit polițiștilor clujeanul a fost reținut pentru cercetări iar mașina se afla în evidențe ca furată din Cluj Napoca, înainte de Revelion.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia: Investiție de peste 32 de milioane de lei în corpul B. Durata de execuție a proiectului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia: Investiție de peste 32 de milioane de lei în corpul B. Durata de execuție a proiectului Proiectul de Hotărâre, numărul 390 din 10 octombrie 2024,  privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza DALI și a indicatorilor tehnico-economici, pentru obiectivul de investiții: „AMENAJARE SPAȚII CULTURALE MULTIFUNCȚIONALE ANSAMBLUL PALATUL PRINCIPILOR DIN ALBA IULIA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea