Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un bărbat din Șona și-a găsit tatăl spânzurat, în grajd

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Seara de 12 decembrie a fost tragică pentru un bărbat din Șona care și-a găsit tatăl spânzurat într-o anexă a locuinței. Acesta i-a alertat imediat pe polițiștii din comună însă tot ce au putut să facă oamenii legii a fost să identifice cadavrul și, împrună cu medicul legist, să consemneze decesul.

”Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a identificat cadavrul lui L.G., de 55 de ani, din comuna Șona, judeţul Alba care era spânzurat de grinda unei anexe a locuinţei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului, pe acesta nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Blaj unde specialiştii legişti vor efectua necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii”, spun reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea