Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cablurile din cupru, la mare căutare printre hoţii din Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lUn bărbat de 22 de ani din Sebeş a fost surprins marţi, 17 mai, în jurul orei 17,00 de o echipă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm în timp ce ardea mai multe cabluri în zona blocurilor de pe strada Mircea cel Mare din localitate. H.D., de 22 de ani, din Sebeş, a sustras cablul din cupru, cu o greutate de 46 kg, din incinta unei societăţi comerciale din Sebeş cu intenţia de a valorifica deşeul din cupru rezultat în urma arderii lui, la un centru de colectare. Cercetările sunt continuate faţă de H.D., sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
lPatrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş a prins în flagrant două femei, pe H.C., de 22 de ani şi P.E., de 30 de ani, ambele din Sebeş, în timp ce sustrăgeau deşeuri feroase din incinta unei societăţi comerciale din localitate, cu intenţia de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi. Cele două sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
lTot poliţiştii din Sebeş au identificat doi indivizi care au furat 20 de metri de cablu din incinta unei societăţi comerciale din Sebeş, în legătură cu care poliţia a fost sesizată în 9 mai. Din primele cercetări a rezultat că N.R.M., de 23 de ani şi Ş.I., de 32 de ani, ambii din Sebeş, au pătruns in incinta societăţii unde au secţionat şi sustras cablul din cupru cu rol de împământare la transformatoarele electrice ale societăţii, pe care ulterior l-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi. Cercetările sunt continuate faţă de cei doi suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș”, cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Vor să studieze mai departe la HCC Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș”, cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Vor să studieze mai departe la HCC Alba Iulia Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș” se numără printre cei 24 de absolvenți cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Toți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea