Rămâi conectat

Actualitate

Un albaiulian riscă 5 ani de închisoare pentru că a refuzat recoltarea de sânge pentru stabilirea alcoolemiei și i-a sfidat pe polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

La data de 17 noiembrie, ora 2230, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DN1, în afara localităţii Galda de Jos, s-a produs un accident rutier în urma căruia au rezultat pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că Ioan D., de 47 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune uşoară cu un alt autoturism, după care şi-a continuat deplasarea.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost identificat pe raza comunei Galda de Jos, după ce a parcat autoturismul în curtea unui imobil. Întrucât emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii  gradului de alcoolemie, manifestând un comportament sfidător faţă de poliţişti.

Faţă de Ioan D. a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de refuz de a se supune recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi sfidarea organelor judiciare.  Pentru infracțiunile comise, bărbatul riscă până la 5 ani de închisoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO

Bera Larisa

Publicat

în

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO Guvernul român anunță o zi deosebită pentru patrimoniul național: Ansamblul monumental „Calea Eroilor” creat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu și Frontierele Imperiului Roman – Dacia au fost acceptate pentru includerea în lista patrimoniului mondial UNESCO. Această veste a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea