Rămâi conectat

Actualitate

Lucrează în Alba – Activități de orientare profesională la cele mai mari societăți de producție din județ

Bogdan Presecan

Publicat

în

În perioada 12 – 16 noiembrie 2012,  Consiliul Judetean Alba Alba împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba organizeaza o serie de actiuni cu scopul unei mai bune cunoașteri a angajatorilor de catre  elevii claselor a XII-a de la liceele cu profil tehnic.

In cadrul acţiunilor itinerante organizate deja la firmele Bosch din Blaj si Tea din Cugir, elevii participanti de la clasele cu  profil  Tehnicieni prelucrari mecanice au avut ocazia cunoasterii la fata locului a unor firme de succes care activeaza in domeniul pe care l-au studiat in timpul anilor de liceu.

Vizitele s-au desfasurat dupa un program stabilit de comun acord cu firmele si cu conducerea liceelor si au inclus: un tur al firmei realizat sub indicatiile  unui specialist si prezentari ale profilului companiei, ale domeniului de activitate, ale produselor si ale meseriilor angajatilor actuali. In incheiere elevii au participat la un concurs de cunoastere si indemanare Fii un bun meserias la care primii 3 clasati au fost premiati.

S-a pus accent deosebit pe importanta pregatirii profesionale si posibilitatea alegerii unei meserii prin integrarea pe piata muncii ca o  optiune concreta dupa finalizarea studiilor liceale.

Programul se va desfasura in zilele  urmatoare dupa cum urmeaza:

  • Aiud – 14 noiembrie, la PREBET – Aiud
  • Alba Iulia – 15 noiembrie, la SEWS – Alba Iulia
  • Sebeș – 16 noiembrie, la SAVINI DUE – Sebeș

 foto: Uzinele Bosh de la Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori Potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, minorii – cetățeni români pot trece granițele țării doar dacă dețin un document de călătorie valabil. Minorul însoțit de ambii părinți poate ieși doar cu pașaportul sau cartea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea