Rămâi conectat

Sport

Caravana HCM Ştiinţa Baia Mare în comuna Unirea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În week-end-ul trecut în drum spre Rm Vâlcea delegaţia echipei HCM Ştiinţa Baia Mare a oprit în comuna Unirea din judeţul nostru unde a participat la o nouă acţiune de promovare a handbalului din cadrul programului „Caravana HCM în şcoli şi licee”. Jucătoarele băimărene au avut parte de o primire entuziasmantă, printre amfitrioni aflându-se prefectul judeţului Alba, Ştefan Bardan, primarul localităţii Unirea, Aurel Nicoară şi viceprimarul Andrei Vincze. Au fost prezenţi la acest eveniment zeci de copii din Unirea şi Războieni, dar şi juniorii din Ocna Mureş, antrenaţi de Anamaria Stecz Grozav, fostă jucătoare a echipei băimărene. Sala de sport din comuna Unirea a fost arhiplină şi luată practic cu asalt de elevi ai şcolilor „Avram Iancu” şi „Gheorghe Maier” din localitate, părinţi, profesori şi consilieri locali.
Întâlnirea a debutat cu o festivitate de premiere, reprezentanţii Primăriei din Unirea şi Prefectul judeţului Alba oferind jucătoarelor băimărene diplome, flori şi plachete. Profesorii Dan Ceclan (din Unirea), Anamaria Stecz Grozav (din Ocna Mureş) şi Marinela Damian (din Războieni) au organizat un meci demonstrativ, în care HCM Ştiinţa a jucat alături de elevii veniţi să le cunoască pe handbalistele din Liga Naţională. Spectacolul a durat aproximativ 90 minute, au  participat două echipe de băieţi şi două de fete de la CS Salinae Ocna Mureş secţia handbal pe categorii de vârstă, antrenate de Ana Maria Grozav şi Marinela Damian. Pe parcursul partidei la echipa băimăreană a intrat şi Anamaria Stecz Grozav, fosta extremă dreapta de la Şuiorul Construcţii, „U” Cluj Napoca, Metz, Besancon şi Dijon (Franţa). Antrenorul Ioan Băban a remarcat evoluţia fostei sale eleve şi a admis că „ar putea fi reactivată fără probleme pentru a juca în Liga Naţională”.
„A fost o premieră pentru Unirea, o veritabilă demonstraţie de handbal şi sperăm ca în viitor HCM Ştiinţa Baia Mare să repete vizita în comuna noastră. S-au depănat aminitiri comune Băban – Anamaria Grozav, acţiunea fiind posibilă graţie implicării profesorului de sport Dan Ceclan, o mai veche cunoştinţă a antrenorului Ioan Băban”, a precizat Andrei Vincze, viceprimarul comunei Unirea.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: CSU Alba Iulia l-a prezentat pe antrenorul Alin Minteuan și obiectivele din viitorul sezon! „Vrem să ridicăm ștacheta”, a spus Minteuan

Dan HENEGAR

Publicat

în

La al treilea an consecutiv petrecut pe a treia scenă fotbalistică, CSU Alba Iulia ridică ștacheta, după ce sezonul precedent a evoluat în play-off. Formația universitară l-a adus antrenor principal pe clujeanul Alin Minteuan, care a fost prezentat astăzi, oficial, în cadrul unei conferințe de presă. Rectorul Daniel Breaz a anunțat obiectivele echipei în următorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea