Rămâi conectat

Politică Administrație

Nicolae Dobra, senator- raport de activitate!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Nu îmi stă în caracter să mă laud cu faptele mele. Tocmai pentru că, militar de carieră fiind, am aşteptat ca meritele mele să fie recunoscute de superiori. Iar dacă astăzi vin în faţa dumneavoastră cu un scurt raport de activitate, e pentru că pe voi, cei ce m-aţi votat şi m-aţi promovat în Parlamentul României, vă consider… superiorii mei! Voi, alegătorii, sunteţi cei ce trebuie să decideţi dacă v-am reprezentat bine sau rău! Nimeni altcineva! Niciun partid şi niciun grup de interese! Aşadar, doar vouă am a vă da seamă de ceea ce am făcut în acest mandat de patru ani, pe care mi l-aţi încredinţat prin votul vostru.
Poate că discreţia mea a fost luată drept inactivitate, dar o puteţi verifica pe site-ul www.alesiivoteaza.ro. Sau, şi mai bine, consultând agenda de lucru a cabinetului meu senatorial, respectiv agenda mea de lucru, în care figurează toate deplasările în teritoriu şi toate problemele pe care mi le-aţi adus la cunoştinţă. La unele am găsit rezolvare, la altele nu. Iar la cele la care nu am găsit rezolvare, încă mă gândesc, pentru a le putea rezolva în viitor, prin propuneri legislative care să răspundă exact doleanţelor voastre.
Vin astăzi, din nou, în faţa voastră, pentru a vă raporta cum v-am reprezentat, şi pentru a vă cere în continuare să aveţi încredere în mine. Pe scurt şi concis, aş vrea să vă reamintesc, vouă, cetăţenilor din Sebeş că eu sunt cel ce a făcut cel mai puternic lobby, de la ministru şi până la ultimul şef de birou de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, pentru şoseaua de centură a Sebeşului! Lucru confirmat şi de către doamna ministru Anca Boagiu, la deschiderea lucrărilor! M-am implicat, încă de pe vremea când eram consilier, în demersurile pentru construirea unei noi aripi la Spitalul Municipal (pentru aceasta am obţinut 7,7 milioane de lei în perioada 2010- 2011.) Am determinat alocarea sumelor necesare modernizării Colegiului „Lucian Blaga”, şi a celor necesare trecerii liceului sportiv şi a Şcolii Generale nr.2 la sistemul de încălzire centrală. Am determinat hotărâtor alocarea de fonduri pentru Căminul Cultural din Lancrăm, pentru grădiniţele din Sebeş şi din Petreşti, etc. Am sprijinit mediul de afaceri prin facilitarea accesului oamenilor de afaceri la diferite structuri instituţionale, unde, de asemenea, am făcut lobby în favoarea lor! Exclusiv pentru afaceri legale şi bine fundamentate prin proiecte de dezvoltare durabilă!
Dar închei aici acest raport, întru aducere aminte pentru sebeşeni. Voi reveni, încercând să readuc şi în amintirea cetăţenilor din Blaj, din Aiud şi din Ocna Mureş, ceea ce am făcut pentru ei. Iar în această lumină să mă aprecieze, dacă vor, cu încrederea lor, pentru un viitor mandat!

Senator, cu voia dumneavoastră,
Nicolae DOBRA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 900.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 900.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Șpring, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și reabilitarea energetică a clădirii dispensarului uman. Citește și: FOTO | Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea