Rămâi conectat

Actualitate

Consiliului Judeţean al Elevilor Alba, la conferința „Şansa mea este formarea!”

Bogdan Presecan

Publicat

în

După desfăşurarea alegerilor din Consiliile Şcolare ale Elevilor din liceele judeţului Alba, noii reprezentanţi ai elevilor s-au întâlnit la Arieşeni în perioada 19-21 octombrie 2012 în cadrul Conferinţei Judeţene a Consiliului Judeţean al Elevilor Alba cu tema „Şansa mea este formarea!”.

„Scopul evenimentului a fost formarea şi performarea noii echipe a Consiliului Judeţean al Elevilor Alba prin participarea celor 37 de reprezentanţi ai elevilor la sesiuni formare pe teme de dezvoltare organizaţională prin lucru în echipă, cultură organizaţională şi comunicare. De asemenea în cadrul întâlnirii s-au fixat şi principalele priorităţi ale Consiliului Judeţean al Elevilor Alba până la data de desfăşurare a alegerilor pentru funcţiile vacante din cadrul Biroului Executiv al CJE. Sesiunile de formare au fost facilitate de Iancu Ionuţ, prof. formator a CJE Alba şi Ciama George, formator al Asociaţiei Euro 26 România.

Echipa CJE Alba a fost întâmpinată la tabăra de tineret de la Arieşeni cu o surpriză oferită de Ansamblul Folcloric „Izvorul Arieşului” care au desfăşurat un moment artistic de mare încărcătură spirituală, care ţinea de specificul zonei Munţilor Apuseni. La Conferinţa CJE Alba a participat şi Doamna Inspector Educativ al ISJ Alba, prof. Codruţa Lodroman, care contribuie activ la dezvoltarea structurii Consiliului Elevilor în judeţul Alba prin sprijinirea activităţilor şi proiectelor organizate şi desfăşurate de CJE Alba.

„Întâlnirea noii echipe a CJE Alba în perioada imediată după desfăşurarea alegerilor din Consiliile Şcolare ale Elevilor din judeţul Alba reprezintă deja o tradiţie în judeţul Alba şi o garanţie că de fiecare dată organizaţia trăieşte şi activează prin elevii care o compun. Resursa umană în Consiliul Elevilor este foarte importantă deoarece vorbim despre cheia care face ca această structură reprezentativă a elevilor să pornească şi să existe şi în viitor. Ne dorim ca în acest an să punem mai mult accent pe organizarea a cât mai multor întâlniri de acest gen nu doar cu reprezentanţii elevilor ci cu simplii elevi ai judeţului Alba care doresc să beneficieze de formările Consiliului Elevilor pe teme de comunicare, dezvoltare personală, leadership, scriere de proiecte, muncă în echipă şi multe altele. Considerăm că în societatea noastră avem o  nevoie  vizibilă de a forma tineri şi de a-i integra în activităţi extraşcolare în care să se regăsească. Consiliul Elevilor, pe lângă calitatea de a reprezenta şi apăra drepturile elevilor, are şi misiunea de a contribui la formarea profesională şi personală a acestora.” a declarat Andrei Nicolae Popa, Preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Alba

Proiectul este finanţat de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Alba şi Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Asociaţia Alba – Manche Împreună şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba”, se arată într-un comunicat remis presei de Consiliul Județean al elevilor Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO

Bera Larisa

Publicat

în

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO Guvernul român anunță o zi deosebită pentru patrimoniul național: Ansamblul monumental „Calea Eroilor” creat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu și Frontierele Imperiului Roman – Dacia au fost acceptate pentru includerea în lista patrimoniului mondial UNESCO. Această veste a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea