Rămâi conectat

Actualitate

Un tânăr scandalagiu din Sâncel, dus în cătușe la secție, după ce a lovit un polițist cu pumnul în față

Bogdan Presecan

Publicat

în

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.40, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, în timp ce efectuau activităţi pentru menţinerea ordinii publice pe strada Astra din Blaj, s-a sesizat cu privire la faptul că în faţa unui local public s-a produs un scandal, în timpul căruia un bărbat a agresat mai multe persoane aflate în zonă.  

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea scandalului, identificându-l pe Alexandru Nicolae B., de 23 de ani, din comuna Sîncel, care se afla în vădită stare de ebrietate şi care a continuat să aibă o atitudine agresivă, inclusiv faţă de poliţişti, aplicându-i o lovitură cu pumnul în zona feţei unuia dintre ei, fără a-i provoca leziuni corporale grave.

Suspectul a fost imobilizat şi ulterior condus la Sediul Poliţiei Municipiului Blaj,  pe numele acestuia fiind întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul  comiterii infracţiunilor de ”ultraj” şi ”ultraj contra bunelor moravuri”, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Blaj pentru dispunerea măsurilor legale.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori Potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, minorii – cetățeni români pot trece granițele țării doar dacă dețin un document de călătorie valabil. Minorul însoțit de ambii părinți poate ieși doar cu pașaportul sau cartea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea