Rămâi conectat

Actualitate

Accident la Hăpria între un motoscuter și un pieton

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident a avut loc vineri seară, în jurul orei 18.30 în localitatea Hăpria. Un bărbat care se afla pe un motoscuter a intrat în plin într-un pieton.

În urma accidentului ambii au suferit leziuni. O ambulanță din Alba Iulia a ajuns la scurt timp la fața locului pentru a le acorda victimelor primul ajutor.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, accidentul s-a petrecut în momentul în care M.I., în vîrstă de 54 de ani din Ciugud, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, încercând să traverseze neregulamentar strada, a fost acroşat de un motoscuter condus de C.V., de 62 de ani, din Alba Iulia. Ambii bărbaţi implicaţi în impact au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO

Bera Larisa

Publicat

în

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO Guvernul român anunță o zi deosebită pentru patrimoniul național: Ansamblul monumental „Calea Eroilor” creat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu și Frontierele Imperiului Roman – Dacia au fost acceptate pentru includerea în lista patrimoniului mondial UNESCO. Această veste a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea