Rămâi conectat

Actualitate

Transportatori amendați și lăsați fără varză, ceapă și cartofi pentru lipsa documentelor pe marfă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Joi, 18 octombrie poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control, pe DN1, în afara localităţii Cîlnic, un autoturism condus de B.C., un tânăr de 25 de ani, din comuna Cîlnic, judeţul Alba, care transporta legume (240 kg varză, 45 kg ceapă şi 83 kg cartofi), pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

B.C. a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu Legea 12/1990 privind comerţul iar legumele au fost confiscate.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Şpring au depistat, pe raza comunei Doştat, 3 persoane din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu, care ofereau spre vânzare, cantitatea de 925 kg de varză, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă, transport şi comercializare.

Întreaga cantitate de vază a fost confiscată iar faţă de conducătorul autoutilitarei cu care era transportată marfa, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comerţul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO

Bera Larisa

Publicat

în

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO Guvernul român anunță o zi deosebită pentru patrimoniul național: Ansamblul monumental „Calea Eroilor” creat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu și Frontierele Imperiului Roman – Dacia au fost acceptate pentru includerea în lista patrimoniului mondial UNESCO. Această veste a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea