Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un aiudean și-a scos cuțitul de 19 cm într-un bar și a amenințat o femeie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi-noapte, Politia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul ca într-un local public din Aiud se află un bărbat care are asupra sa un cuţit.

Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului şi l-au identificat pe Alexandru R., de 40 de ani, din Aiud, asupra căruia, într-un buzunar al hainei, a fost găsit un cuţit cu lama de 19 cm.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că în timpul unor discuţii contradictorii pe care bărbatul le-a avut cu o femeie ce se afla în bar, acesta a ameninţat-o cu cuţitul.

Faţă de Alexandru R. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului …”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2 alin.1, pct. 1 din Legea 61/1991 republicată.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea