Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, în cartierul Ampoi III din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

O tânără a fost accidentată luni seară de un autoturism, în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni, în cartierul Ampoi III din Alba Iulia.

Din fericire victima nu a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul neatent, care se pare că nu a încetinit suficient mașina în apropierea trecerii de pietoni riscă, pe lângă suspendarea permisului de conducere, să fie cercetat penal și pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE raport IPJ Alba: Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că Agnes G.I. de 27 de ani, din orașul Ocna Mureș, județul Alba, în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia,  nu a acordat prioritate de trecere Andreei B. de 22 de ani din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii prin loc permis și semnalizat corespunzător.

În urma accidentului Andreea B. a suferit leziuni corporale uşoare, a fost transportată la Spitalul Județean Alba Iulia, însă nu a rămas internată în spital.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1-2 septembrie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Maximele ajung la 35 de grade

Ziarul Unirea

Publicat

în

1-2 septembrie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Maximele ajung la 35 de grade Meteorologii ANM au emis duminică 1 spetembrie 2024 o atenționare cod galben de caniculă valabilă în Alba și alte județe din țară, valabilă inclusiv luni, 2 septembrie. Maximele vor ajunge la 35 de grade.  […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea