Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tatăl interlopului albaiulian Raul Rus zis Pricu şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Nicolae Rus, de 56 de ani, om de afaceri şi tată al urmăritului internaţional Raul Rus zis Pricu a murit miercuri după-amiază într-un accident rutier. „La ora 17:44, pe DN 1, la km 375 + 400 m, în afara municipiului Alba Iulia, R.N., de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un motociclu, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Victima nu purta cască de protecţie iar în urma leziunilor suferite, în drum spre spital, a decedat”,  se arată în comunicatul IPJ Alba. Decesul a fost cauzat, probabil, de o fractură a coloanei la baza craniului.
Traficul a fost blocat în zonă în ambele sensuri aproximativ 30 de minute, până ce poliţiştii rutieri au terminat cercetarea la faţa locului. Nicolae Rus lucra la fabrica Elit din Oarda-Alba Iulia, accidentul producându-se dealtfel în zona acestei fabrici de mezeluri. Rus a mai făcut afaceri, de-a lungul anilor, tot în domeniul prelucrării cărnii.
Nicolae Rus este tatăl lui Raul Rus, poreclit Pricu, cunoscut lider al lumii interlope din Alba Iulia. După o perioadă de detenţie, Raul Rus (34 ani) s-a căsătorit şi a trecut pe numele soţiei-Hancheş, fiind plecat în străinătate. Pricu este dat în urmărire internaţională pentru constituire de grup infracţional organizat şi proxenetism. Raul Rus se află acum într-o situaţie imposibilă pentru că, dacă s-ar întoarce în ţară să-şi conducă tatăl pe ultimul drum, ar fi ridicat urgent de poliţiştii de la Crimă Organizată.  Nicolae Rus mai are un fiu: Rareş Rus, în vârstă de 32 de ani. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC Mark Hancheș este mândria Școlii Gimnaziale Ciugud. Tânărul a luat 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze mai departe matematică-informatică la HCC. Citește și: FOTO | Țupu Miruna și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea