Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Roman întreabă, Daniel Sabău nu răspunde… | 28 aprilie 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

28 aprilie 2011 | În urmă cu câteva zile, în calitate de albaiulian, liberalul Florin Roman, adresa o serie de întrebări administratorului SC Grup Corint, Daniel Sabău, cel care se ocupă de restaurarea Cetăţii Alba Carolina. Aşa cum ne-am obişnuit, nici Corint-ul, dar nici Primăria nu răspunde acestor solicitări, deşi discutăm despre informaţii care îi interesează pe albaiulieni. Mult trâmbiţata transparenţă este o păcăleală ca şi aşa-zisul parc inaugurat în şanţurile Cetăţii. Aşadar, începând de astăzi voi încerca să răspund albaiulienilor punctual la fiecare întrebare, la care Daniel Sabău şi primarul de betoane refuză să răspundă albaiulienilor.
1. Cât costă Primăria Alba Iulia Traseul celor Trei Fortificaţii?
Un sfert din Cetate este închiriată pe 49 de ani firmei lui Dan Sabău, pentru doar 800 de euro pe lună, adică preţul chiriei a două apartamente mai de „Doamne ajută” din Alba Iulia. Sau echivalentul pentru leafa unui angajat privilegiat al „mogulului” Sabău. Ăsta este preţul pe care Primăria Alba Iulia, condusă de Mircea Hava l-a pus şi l-a cerut pe Cetate, o comoară nepreţuită a albaiulienilor. Atât câştigăm noi din Cetatea Alba Iulia ca oraş, ca buget!
Şi când te gândeşti că banii ăştia, 800 de euro, Corint şi Sabău şi-i scot doar dintr-o nuntă organizată la Traseul Celor 3 Fortificaţii (de altfel toată lumea ştie că te costă enorm de scump s-o organizezi acolo) – sau şi-i scot doar din câteva nopţi de cazare la hotelul de şmecheri care s-a amenajat acolo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC Mark Hancheș este mândria Școlii Gimnaziale Ciugud. Tânărul a luat 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze mai departe matematică-informatică la HCC. Citește și: FOTO | Țupu Miruna și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea