Rămâi conectat

Actualitate

Marfă în valoare de peste 40.000 de lei, confiscată de poliţişti de la o societate de colectare a deșeurilor din Aiud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Joi, 13 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au oprit pentru control, pe strada Cuza Vodă  din municipiul  Aiud,  o autoutilitară încărcată cu deşeuri neferoase, condusă în direcţia Turda – Alba Iulia de P.M.V., de 25 de ani, din judeţul Giurgiu.

In urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că pentru o parte din încărcătură, respectiv 625 kg deşeu de alama şi 1577 kg deşeu de cupru, în valoare totală de 42.194 lei, reprezentanţii societăţii comerciale căreia aparţineau deşeurile, nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale al delegatului firmei, în conformitate cu Legii nr. 12/1990 iar întreaga cantitate de deşeuri pentru care nu au fost prezentate documentele legale, a fost confiscată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Focar de pesta micilor rumegătoare depistat la o fermă comercială din România. DSVSA Alba: Ce măsuri trebuia să ia fermierii și operatorii economici din Alba pentru a preveni răspândirea bolii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Focar de pesta micilor rumegătoare depistat la o fermă comercială din România. DSVSA Alba: Ce măsuri trebuia să ia fermierii și operatorii economici din Alba pentru a preveni răspândirea bolii Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA) a confirmat, recent, prezența virusului pestei micilor rumegătoare (PMR) în probele prelevate de la oile dintr-o fermă comercială, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea