Rămâi conectat

Actualitate

Șofer de TIR slovac prins beat la volan de polițiștii din Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

La data de 13.08.2012, ora 1906, pe DN7, km 348+500m, în afara localităţii Şibot, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, au oprit pentru control un autotractor cu semiremorcă, condus de D.M., de 56 de ani, din Slovacia.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate 2 probe biologice de sânge în vederea stabilirii  gradului de alcoolemie.

Fata D.M.,  cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea  pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană,  având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Doar în 2012, polițiștii au surprins pe șoselele județului Alba mai mulți șoferi de TIR străini, băuți la volan, adevărate pericole pe șosele.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea