Rămâi conectat

Sport

Victorie cu emoţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Aurarii pătimesc din greu în această primăvară, după deplasările şocante de la Reghin şi Câmpia Turzii, elevii lui Liţă Ilie trăind mari emoţii până la a câştiga cu Unirea Tărlungeni. Venită după trei jocuri în care a luat un punct, trupa de pe Ampoi a marcat unicul gol în minutul 71, prin „inventatul” Paul Dârjan (reluare din 6 metri la centrarea lui O. Bucur), golgheterul returului din 4 reuşite (jumătate din totalul echipei). Spre final norocul a fost de partea amifitrionilor, braşovenii au avut o bară transversală în minutul 77, ratând în minutul 82 şi o lovitură de pedeapsă uşor acordată, prin Munteanu, ce a tras alături din punctul cu var!
„Iar am avut probleme cu arbitrajul, ne-a umplut de galbene, i-a adus mereu pe oaspeţi peste noi. Până la urmă am avut şi noroc, iar victoria e mană cerească, o adevărată mină de aur. Paul Dârjan merită felicitări pentru evoluţia din retur, însă întreaga echipă s-a dăruit în acest joc”, a declarat antrenorul Ioan Ilie, ce a beneficiat astfel de un frumos cadou pentru aniversarea de ieri când a împlinit vârsta de 48 ani. Pentru CS Zlatna au evoluat următorii: Ov. Barna – Val. Dârjan, Colcer, G. Toma, Mânecan – Tănase (62, Fulea), P. Medrea (62, Kiraly), M. Neagu, P. Dârjan (85, Vasinca) – A. Gherman, O. Bucur (80, Amariei), rezerve Al. Popa, Tănase. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo Mijlocașul central Andrei Mărginean (23 de ani), originar din Zlatna este noul fotbalist al prim-divizionarei Dinamo București.  Andrei Mărginean aparține de clubul italian Sassuolo și va juca în sezonul 2024-2025 pentru Dinamo. Potrivit gsp.ro, „câinii” au si o opțiune de transfer definitiv. Aceasta poate ajunge la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea