Rămâi conectat

Actualitate

Jandarmii i-au confiscat cuţitele unui vânzător ambulant din Sebeş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Astăzi, 2 august a.c., la ora 12.20, un cetăţean din Sebeş a fost depistat de jandarmi în timp ce încerca să vândă în mod ambulant mai multe seturi de cuţite. Marfa i-a fost ridicată în vederea confiscării, iar comerciantul a fost sancţionat contravenţional.

Potrivit Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Alba, bărbatul se afla în preajma pieţei din municipiul Sebeş şi acosta trecătorii încercând să-i convingă să cumpere cuţite. A fost însă observat de un echipaj de jandarmerie şi, în urma verificărilor, a reieşit faptul că nu deţine acte legale de provenienţă a bunurilor tranzacţionate şi nici documente de certificare a faptului că activitatea de comerţ se desfăşura în conformitate cu prevederile legale. Bărbatul a fost identificat ca fiind G. Petru, în vârstă de 55 de ani, domiciliat în municipiul Sebeş şi sancţionat contravenţional cu avertisment scris. Totodată, marfa găsită asupra sa – trei seturi de cuţite –  a fost ridicată în vederea confiscării şi depusă în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba.

Încă o dată supunem atenţiei cetăţenilor să nu încurajeze astfel de acte de comerţ şi să le semnaleze forţelor de ordine prin apel la  112. Totodată, le reamintim că nu este indicat să cumpere diverse produse oferite de comercianţii ambulanţi, deoarece, deşi preţul poate fi atractiv, marfa are de cele mai multe ori o calitate îndoielnică, nu poate fi folosită conform destinaţiei şi chiar poate duce la apariţia unor accidentări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea