Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

9 decembrie: Concertul simfonic „Un altfel de Crăciun… la Sebeș”, în compania Orchestrei simfonice a Filarmonicii din Târgu Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 19.00, va avea loc la sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, concertul simfonic „Un altfel de Crăciun… la Sebeș”.

Ne revine plăcerea de a vă invita la concertul simfonic „Un altfel de Crăciun… la Sebeș”, pe care Municipiul Sebeș îl organizează sâmbătă, 9 decembrie 2023, la ora 19:00, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în compania Orchestrei simfonice a Filarmonicii din Târgu Mureș, condusă de carismaticul dirijor Remus Grama.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Târg de Turtă Dulce, în scop caritabil, într-un oraș din Alba: Zeci de voluntari realizează figurine unicat pe care le vor vinde pentru copiii grav bolnavi și nevoiași

Acest concert promite să aducă o notă de magie și bucurie anunțând sărbătorile de iarnă. Programul variat cuprinde atât lucrări tradiționale de Crăciun din repertoriul internațional, cât și piese populare din repertoriul unor formații legendare precum: ABBA, Queen, Beatles, dar și muzică de film, pentru a oferi un spectacol muzical plin de diversitate și emoție.

Această combinație de genuri muzicale va face concertul accesibil și atractiv publicului larg, de la iubitorii de muzică clasică, la cei pasionați de muzică pop-rock. Este o oportunitate minunată de a ne bucura de muzică de calitate și de a crea amintiri frumoase în timpul sărbătorilor de iarnă.

”Vă transmitem așadar, o invitație călduroasă căreia vă rugăm să îi răspundeți printr-o confirmare, pentru a vi se repartiza în sală locurile dorite.

Prezența dumneavoastră ne onorează!”, a transmis primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor.

Pentru rezervări
email: [email protected]
telefon: 0372-930929


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea