Rămâi conectat

Curier Județean

9 bilete pentru Marea finală Miss şi Mister YouthBank

Alexandra Mates

Publicat

în

Iată că avem şi prima câştigătoare a concursului! Pentru că a dat primul Like , domnişoara Hada Carmen Sorina de la Colegiul Naţional „Horea Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia este aşteptată cu orice act prin care îşi dovedeşte identitatea la redacţia ziarului Unirea (la Alexandra Mateş sau Adriana Mondoc) între orele 9:00 – 17:00 pentru a-şi ridica invitaţia.

Amintim că: ”Ziarul Unirea îţi oferă şansa să participi gratuit la finala “Stars on Stage, eveniment care va avea loc vineri, 2 martie, la club Stage din Alba Iulia!

Dacă eşti elev la unul dintre liceele din judeţul Alba şi vrei să câştigi una dintre invitaţiile puse în joc de ziarul Unirea trebuie doar să accesezi pagina de facebook a cotidianului, http://www.facebook.com/pages/Ziarul-Unirea/239632736098182 şi printr-un simplu Like eşti automat înscris în concurs.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea