Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

8 februarie | Caravana Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba poposește în luna februarie la Zilele Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

8 februarie | Caravana Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba poposește în luna februarie la Zilele Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”

La invitația Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Caravana Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va poposi în data de 8 februarie 2024, cu începere de la ora 12:00, în mijlocul elevilor de la colegiul mai sus amintit.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul are loc în cadrul Zilelor Colegiului, prilej de întâlniri ale cadrelor didactice de ieri și de azi și ale foștilor elevi cu elevii de azi ai colegiului.

La evenimentul ce se desfășura sub titlul „COOLtura – dialog între generații” au fost invitați foști elevi ai colegiului care astăzi își desfășoară activitatea de bază la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și care au ca preocupări secundare implicarea în artele spectacolului, artele vizuale și arta scrisului.

Vor fi prezenți în mijlocul elevilor artiști amatori, scriitori, muzicieni și artiști ai artelor vizuale, într-un dialog ce se vrea a fi cât mai atractiv. Dialogul va fi completat cu momente artistice susținute de elevii colegiului și cu prezentări de carte și arte susținute de invitații de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, și face parte din amplul program al Zilelor Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, ce se va desfășura în perioada 5-16 februarie 2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea