6,05 milioane de lei salarii pentru personalul neclerical în 2011
Consiliul Judeţean Alba este obligat să plătească şi în 2011 salariile pentru 759 de posturi ale personalului neclerical din Alba, din lăcaşele de cult aparţinând tuturor confesiunilor. Cheltuielile se ridică la 6,05 milioane de lei, cele mai multe posturi, 580 aparţinând Arhiepisopiei Ortodoxe Române Alba Iulia. Restul banilor sunt împărţiti între Arhiepiscopia Romano-Catolică de Alba Iulia (50 de posturi), Mitropolia Română Unită cu Roma – Blaj (91), Biserica Evanghelică (8), cea Reformată (23). Prin personal neclerical se înţelege alţi angajaţi decât preoţii, cum sunt măicuţele, cantorii. (I.P.)
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
20 decembrie 2025 | Polițiștii rutieri din Alba acționează cu sistemul radar e-SIGUR: Conduceți responsabil și respectați normele rutiere în timpul deplasărilor!
20 decembrie 2025 | Polițiștii rutieri din Alba acționează cu sistemul radar e-SIGUR: Conduceți responsabil și respectați normele rutiere în timpul deplasărilor! Polițiștii rutieri vor acționa mâine, 20 decembrie 2025, cu sistemul de monitorizare a traficului e-SIGUR, pentru a depista posibile încălcări ale normelor de circulație pe drumurile publice, în zonele cu risc rutier din […]
19 decembrie 2025 | COD GALBEN de CEAȚĂ în Alba: vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m. Localitățile vizate
19 decembrie 2025 | COD GALBEN de CEAȚĂ în Alba: vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m. Localitățile vizate ANM a emis vineri seara o atenționare meteo cod galben de ceață, valabilă în mai multe localități din Alba în intervalul 21.00-24.00. Se va semnala ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub […]
VIDEO | Uriașul din Apuseni: Porc de peste 400 de kg, sacrificat într-un oraș din Alba înainte de Crăciun
Uriașul din Apuseni: Porc de peste 400 de kg, sacrificat într-un oraș din Alba înainte de Crăciun Tradiția sărbătorilor de iarnă din România include mai multe obiceiuri specifice, iar unul dintre cele mai cunoscute este tăierea porcului. În multe gospodării, sacrificarea animalului are loc în perioada Crăciunului, pentru a asigura preparate tradiționale precum cârnați și […]