Rămâi conectat

Ştirea zilei

6 decembrie| Târgul Căciulilor 2022 din Municipiul Blaj: Meșterii populari și producătorii tradiționali sunt așteptați să se înscrie

BONTEA Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
6 decembrie| Târgul Căciulilor 2022 din Municipiul Blaj: Meșterii populari și producătorii tradiționali sunt așteptați să se înscrie

Târgul Căciulilor de la Blaj, se va organiza în acest an, în data de 6 decembrie, după doi ani în care restricțiile impuse de pandemie au pus „pe pauză” acest eveniment.

Astfel, marți 6 decembrie 2022, pe Bulevardul Republicii, blăjenii și locuitorii din zonă se vor putea bucura din nou de târgul care deschide sărbătorile de iarnă.

Agenții economici, meșterii populari și producătorii tradiționali care doresc să participe la „Târgul Căciulilor” 2022 sunt invitați să se înscrie, în perioada 1-15 noiembrie 2022.

Înscrierea la târg se realizează prin completarea formularului de înscriere și transmiterea documentelor solicitate de organizator, în perioada 01-15 noiembrie 2022. Formularul pentru înscrierea la târg se poate ridica de pe site-ul primariei, www.primariablaj.ro.

Formularul poate fi depus la Biroul Contabilitate (515400, Blaj, Piața 1848, nr. 16) sau pe e-mail, la adresa [email protected]. Informații la telefon: 0752242312.

Atestat documentar de peste 200 de ani, „Târgul căciulilor” este organizat, în fiecare an, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae. Pe vremuri, la „Târgul Căciulilor” de la Blaj se făceau majoritatea cumpărăturilor de iarnă, căciulile şi articolele din blană fiind cele mai căutate, acest eveniment fiind şi cel care stabilea, oarecum, preţul produselor, care era valabil pe tot parcursul anului.

În ultimii doi ani, din cauza pandemiei de coronavirus și a măsurilor sanitare impuse de autoritățile naționale, „Târgul Căciulilor” a fost anulat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici Zeci de credincioși ortodocși au fost prezenți vineri, 10 mai 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, de Izvorul Tămăduirii, pentru a asculta slujba de sfinţire a apei şi pentru a lua cu ei Aghiasma Mică. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea