Rămâi conectat

Curier Județean

5 aprilie: Seratele bibliotecii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: Tema evenimentului”Despre natură și natura umană”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

5 aprilie: Seratele bibliotecii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: Tema evenimentului”Despre natură și natura umană”

Vineri, 5 aprilie, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” din Alba organizează Seratele bibliotecii, care propun o seară de lectură, discuții si poezii, tema acesti ediții find „Despre natură și natura umană.”

Organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația Sfânta Maria Magdalena din Oarța de Sus, proiectul 3.31 Seratele bibliotecii vă propune să petreceți o seară de neuitat într-o ambianță a lecturii, a discuțiilor, a poeziei, a muzicii și a prieteniei.

Evenimentul va avea loc la sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, vineri 5 aprilie 2024 de la ora 18:00, iar tema abordată va fi „Despre natură și natura umană”. Cei ce vor poposi la biblioteca cu acest prilej, vor participa la prezentări, dialoguri și dezbateri pe tema dată, moderate de părintele Pimen de la Mănăstirea Sfânta Maria Magdalena și însoțite, ca de fiecare dată, de momente muazicale şi artistice.

Toate acestea se vor desfășura pe marginea lecturilor propuse de bibliotecara Liudmila Cioflică, coordonatoarea acestui proiect.

„Seratele bibliotecii au devenit adevărate evenimente literar – culturale care-i provoacă pe participanți să lectureze, să socializeze, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să cunoască părerea celorlalți despre tema abordată. Proiectul are ca scop definirea bibliotecii drept centru multicultural, în care membrii comunității au posibilitatea să se manifeste liber, să schimbe idei și să se informeze pe teme de interes public”, transmite Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea