Rămâi conectat

Curier Județean

400 de femei vor lua parte la sărbătoarea organizată de social-democraţii din Cugir cu prilejul zilei de 8 Martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În jur de 400 de femei, doamne şi domnişoare, membre şi simpatizante ale Partidului Social Democrat vor participa vineri începând cu ora 17.00, la manifestarea organizată de social- democraţii din Cugir cu prilejul zilei de 8 Martie. Manifestarea  îi are drept organizatori pe membrii conducerii organizaţiei locale, în mod special pe preşedintele acesteia, ing. Mircea Trifan şi preşedinta organizaţiei de femei a PSD dr Julieta Isarie.

Numărul mare de solicitări venite din partea femeilor i-a determinat pe organizatori să caute o locaţie adecvată acestui eveniment şi anume: ”Casa Cugireană”, unde există condiţii sigure pentru desfăşurarea unei seri pline de armonie, veselie, muzică de calitate, dans şi o cină specială oferită pe măsura acestei zile.
 ,,Cu prilejul acestei frumoase sărbători a primăverii vreau să le felicit încă de pe acum pe doamnele şi domnişoarele care vor fi prezente la eveniment, să le urez multă sănătate, bucurii şi la mulţi ani, să fie mereu cu zâmbetul pe buze!” ne-a declarat liderul organizaţiei Cugir a PSD ing. Mircea Trifan.
(C. P.)

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea