Rămâi conectat

Politică Administrație

35 de noi experți în management educaţional, în Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a definitivat lista candidaţilor ce au participat la selecţia pentru constituirea Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional (seria a 8-a, sesiunea 2015). 57 de cadre didactice, provenind de la unităţi de învăţământ de pe raza Albei, au trecut prin probele selecţiei.

Citeşte şi: Marcela Dărămuș și Elena Ignat susțin joi concursul pentru șefia IȘJ Alba

inspectoratul scolar judetean albaDintre acestea 35 au fost declarate „promovate”, celelalte neacumulând minim 70 de puncte, obligatorii pentru „încorporarea” în grupul experţilor educaţionali. În fruntea listei admişilor se află: Gheorghe Georgescu (Şcoala „Ovidiu Hulea” Aiud) şi Felicia Elena Muntean (Grădiniţa din Gârbova) – ambii obţinând 97 de puncte, Angela Popa (Grădiniţa „Primii paşi” Aiud) – 95 de puncte, Anca Ronita Banca (Şcoala „Simion Balint” Roşia Montană), Andreea-Maria Dănilă (Şcoala din Petreşti) şi Lacrima Mihaela Ungur (Liceul Tehnologic „Ţara Moţilor” Albac) – toate trei cu 93 de puncte.

Le adresăm felicitări tuturor promovaţilor, dorindu-le să folosească noua calitate pe care au dobândit-o pentru îmbunătăţirea calităţii actului educaţional în judeţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea