Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

31 octombrie: Alegeri în Organizaţia de Tineret a PDL Alba Iulia. Bogdan Păunescu, favorit pentru funcţia de preşedinte

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noua echipă de conducere a Organizaţiei de Tineret a PDL Alba Iulia va fi aleasă în data de 31 octombrie, ora 18:00, în Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor (Cetate) unde sunt aşteptaţi un număr de aproximativ 100 de tineri membri de partid din municipiu.

Favorit pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale este Bogdan Păunescu, iar înscrierile sunt deschise membrilor aspiranţi la o funcţie în cadrul viitorului birou de conducere până în data de 30 octombrie, ora 12:00.

Bogdan Păunescu are 23 de ani şi este din Alba Iulia. Activează în cadrul Partidului Democrat-Liberal de mai bine de cinci ani. A început ca membru în echipa de studenţi, unde a fost preşedinte interimar, iar mai apoi a trecut la BPL. Conform statutului a ajuns prim-vicepreşedinte în Biroul Judeţean la Tineret, funcţie pe care o şi deţine în prezent. A absolvit cursurile facultăţii de Topografie şi Cadastru din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918 Alba Iulia”, iar acum candidează pentru funcţia de preşedinte a Organizaţiei de Tineret a PDL Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea