Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

300 de membri ai PDL Alba vor participa sâmbătă la mitingul pentru apărarea statului de drept organizat la București

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizația PDL Alba participă, sâmbătă, la mitingul organizat de partid la București, cu 300 de membri din tot județul. Anunțul a fost făcut astăzi de senatorul Alexandru Pereș, în conferința săptămânală de presă.

Aproximativ 8.000 de membri ai Partidului Democrat-Liberal vor manifesta civilizat în sprijinul statului de drept. E o acțiune pe care o începe PDL afară, în stradă, pentru că nu avem posibilitatea să ne exprimăm altfel. Nu intrăm pe posturile de televiziune, suntem ocoliți printr-o practică obstrucționistă față de membrii noștri de partid, așa că am luat această decizie la nivel de Birou Permanent Național și mâine, din Alba vor participa în jur de 300 de persoane”, a spus Pereș.

Democrat liberalii se vor întâlni în Piaţa Revoluţiei la ora 11.00 şi vor porni în marş spre Piaţa Victoriei. Pentru deplasarea la Bucureşti, PDL Alba a închiriat mai multe autocare. Vor fi prezenți toți liderii organizației județene.

Sunt contestate măsurile anti-democratice pe care USL-ul încearcă să le ia și care, în opinia liderilor PDL, pun țara pe un drum greșit.

De altfel, președintele PDL Vasile Blaga a anunțat încă de săptămâna trecută, la Brașov, la ședinta Colegiul Director al PDL, că partidul va organiza un miting la Bucuresti, care va reprezenta și „debutul de precampanie” pentru europarlamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea