Rămâi conectat

Curier Județean

30 noiembrie – 2 decembrie: ”VINo să încălzești un suflet!”, la Alba Iulia. Acțiune caritabilă organizată de Leo Fortress, pentru copiii de grădiniță cu deficiențe de vedere

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

leo-alba-iuliaCu ocazia Zilei Naţionale a României, clubul LEO Alba Iulia Fortress va desfăşura acţiunea devenită deja o tradiţie în cadrul clubului, „VINo să încălzeşti un suflet!”.

Membrii clubului vă invită să serviţi vin cald, cafea şi ceai în schimbul unei donaţii, în datele de 30 noiembrie, 1 şi 2 decembrie 2016. Ca în fiecare an, suma strânsă în cadrul acestei acţiuni va fi donată unui caz caritabil, iar în acest an, scopul acțiunii este combaterea bolilor oftalmologice care apar la vârste fragede si care nedescoperite la timp, pot avea urmări grave asupra micuților, unele boli nemaiputand fi corectate decât cu tratamente îndelungate sau ochelari. Copii din grădiniţele judeţului Alba vor primi un control oftalmologic autorizat gratuit, în urma căruia fiecare copil va primi un diagnostic personalizat. De asemenea, din sumele de bani donate vom achiziționa ochelari pentru copiii care în urma controlului au nevoie.

Voluntarii pot fi găsiţi în Parcul Unirii, unde aceştia vă aşteaptă cu mult drag şi cu dorinţa de a vă face ziua mai frumoasă, să va încălziţi cu un pahar cald de vin, ceai sau cafea, pe parcursul festivităţilor desfăşurate în cadrul Zilei Naţionale a României, între orele 10.00 – 21.00.

Clubul LEO doreşte ca, odată cu această sărbătoare naţională importantă, să poată aduce o schimbare pozitivă în comunitatea căruia îi apartie, şi de aceea, acţiunea “VINo să încălzeşti un suflet!” a ajuns la cea de-a V-a ediţie, iar dumneavoastră, publicul albaiulian v-aţi arătat în fiecare an generozitatea şi compasiunea în ceea ce privesc acţiunile caritabile. Aşadar, vă aşteptăm cu drag şi anul acesta, pentru a vă arată solidaritatea de care românii au dat dovadă în repetate rânduri de-a lungul istoriei noastre naţionale.

Membrii clubului vor să ureze tuturor românilor un 1 Decembrie plin de fericire şi mândrie naţională!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea