Rămâi conectat

Curier Județean

30 de zile de arest preventiv pentru abrudeanul care a condus băut, a distrus trei mașini și a rănit un tânăr

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În data de 25 septembre, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost introdus B.T.S., de 24 de ani, din Abrud care este posesorul unui mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emis de judecătoria Cîmpeni, pentru comiterea infracțiunilor de conducea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi vătămare corporală din culpă.

Reamintim că accidentul s-a produs în data de 21 septembrie, în jurul orei 6.00. Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Ciuruleasa, un conducător auto a lovit cu autoturismul două maşini parcate.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B.T.S., în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza comunei Ciuruleasa, a pierdut controlul asupra acestuia şi într-o curbă la stânga a ieşit în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu două autovehicule parcate.

În urma accidentului un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Ciuruleasa, pasager în autoturismul condus de B.T.S., a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest care indicat valoarea de 1,27mg/l alcool pur în aerul expirat iar în urma examinării medico legale a probelor biologice de sânge prelevate imediat după accident, a rezultat o concentraţie alcoolică în sânge de 2,5 grame la mie.

În cursul zilei de ieri, 25.09.2014, B.T.S. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea