Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

30 de polițiști locali din Alba Iulia vor fi echipați cu aparate profesionale de înregistrare audio-video, atașate la buzunarul de la piept. Valoarea achiziției este de 155.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste puțin timp, albaiulienii vor fi filmați live, pe stradă, cu ajutorul a 30 de aparate profesionale de înregistrare audio-video pe care tot atâția polițiști locali le vor avea atașate de buzunarul de la piept.

Este vorba despre o achiziție directă, în valoare de 155.000 de lei, lansată de Primăria Alba Iulia, ce prevede, pe lângă cumpărarea ”ustensilelor” cu care vor fi echipați ”localii”, și cumpărarea cablurilor USB cu dublă funcţie de încărcare şi transfer de date necesare, a suporților de prindere cu fixare direct pe uniformă, a unui soft de utilizare şi management înregistrări și a unei staţii încărcare rapidă simultană cu conectare directă la PC pentru descărcarea simultană a datelor.

Între specificațiile tehnice privind aparatele se menționează că trebuie să aibă o durată totală de înregistrare de minimum 8 ore (continuă sau când e necesar); să funcționeze la temperaturi între -5 și +40 de grade Celsius, pe timp de zi sau noapte iar utilizatorul să nu poată vizualiza sau şterge înregistrările.

De asemenea, soft-ul ce va fi achiziționat trebuie să fie elaborat de producător,licenţiat; înregistrările video-audio să aibă date unice de dată şi oră; platformă compatibilă minimum Windows 7; aplicaţia software trebuie să permită managementul înregistrărilor video-audio, vizualizarea, ştergerea, transferul către alte sisteme video doar cu acceptul administratorului de sistem; aplicaţia software nu trebuie să permită alterarea conţinutului original al înregistrărilor video descărcate; aplicaţia software trebuie să permită editarea de fişe de incident şi rapoarte ce vor cuprinde înregistrări video-audio, note.

Firmele interesate de procedura de achiziţie trebuie să depună ofertele în plic închis, la Registratura Primăriei Municipiului Alba Iulia până la data de 2.11.2017, ora 15.00.

Termenul de livrare este de 30 de zile de la semnarea contractului sau emiterea comenzii ferme iar câștigătorul trebuie să asigure o garanţie minimă de 12 luni cu costuri şi reparaţii incluse (costuri pentru piese, materiale şi manopera aferentă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea