30 de polițiști locali din Alba Iulia vor fi echipați cu aparate profesionale de înregistrare audio-video, atașate la buzunarul de la piept. Valoarea achiziției este de 155.000 de lei

Paul Voicu - Primar 2020

Peste puțin timp, albaiulienii vor fi filmați live, pe stradă, cu ajutorul a 30 de aparate profesionale de înregistrare audio-video pe care tot atâția polițiști locali le vor avea atașate de buzunarul de la piept.

Este vorba despre o achiziție directă, în valoare de 155.000 de lei, lansată de Primăria Alba Iulia, ce prevede, pe lângă cumpărarea ”ustensilelor” cu care vor fi echipați ”localii”, și cumpărarea cablurilor USB cu dublă funcţie de încărcare şi transfer de date necesare, a suporților de prindere cu fixare direct pe uniformă, a unui soft de utilizare şi management înregistrări și a unei staţii încărcare rapidă simultană cu conectare directă la PC pentru descărcarea simultană a datelor.

ELIT

Între specifica țiile tehnice privind aparatele se menționează că trebuie să aibă o durată totală de înregistrare de minimum 8 ore (continuă sau când e necesar); să funcționeze la temperaturi între -5 și +40 de grade Celsius, pe timp de zi sau noapte iar utilizatorul să nu poată vizualiza sau şterge înregistrările.

De asemenea, soft-ul ce va fi achiziționat trebuie să fie elaborat de producător,licenţiat; înregistrările video-audio să aibă date unice de dată şi oră; platformă compatibilă minimum Windows 7; aplicaţia software trebuie să permită managementul înregistrărilor video-audio, vizualizarea, ştergerea, transferul către alte sisteme video doar cu acceptul administratorului de sistem; aplicaţia software nu trebuie să permită alterarea conţinutului original al înregistrărilor video descărcate; aplicaţia software trebuie să permită editarea de fişe de incident şi rapoarte ce vor cuprinde înregistrări video-audio, note.

Mihail David - 2020

Firmele interesate de procedura de achiziţie trebuie să depună ofertele în plic închis, la Registratura Primăriei Municipiului Alba Iulia până la data de 2.11.2017, ora 15.00.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Termenul de livrare este de 30 de zile de la semnarea contractului sau emiterea comenzii ferme iar câștigătorul trebuie să asigure o garanţie minimă de 12 luni cu costuri şi reparaţii incluse (costuri pentru piese, materiale şi manopera aferentă).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

coco 31 octombrie 2017 at 9:28

Cu aparatura si arma in dotare si tot va bat tiganii!!!

Marius 31 octombrie 2017 at 10:55

Uite asa se arunca banul public pe aiureli.
Sper sa se sesizeze Auditul Intern al primariei si Curtea de Conturi.
Fara sens.
Astia se cred in Londra …. reveniti oamenilor cu picioarele pe pamant !

dolfi 31 octombrie 2017 at 17:45

Mai bine ii echipati cu niste… creier si le dati liber sa foloseasca arma din dotare (dar nu cu creieru’ din dotare, ca e jale)

vasi grigore 1 noiembrie 2017 at 8:15

La mai multe.

interlop 1 noiembrie 2017 at 10:00

Problema nostra a romanilor e ca legile sunt facute sa apere infractorii nu politistii, acestia se tem sa reactioneze de teama ca tot ei vor fi acuzati in locul infractorilor.Legi tampite!

gigi 1 noiembrie 2017 at 12:59

Aha, si cand le voi atrage atentia ca au trecut de trei ori pe langa o masina parcata pe trotuar si nu s-au sinchisit sa dea o amarata de amenda, iar ei imi vor raspunde ca ar trebui sa-mi vad de treaba, pe baza inregistrarii vor fi penalizati de superiori? Sau voi fi eu amendat fiindca am indraznit sa-i deranjez din somn?

spetsnaz 2 noiembrie 2017 at 13:05

Pe mosia contelui Hava,banii contribuabilului merg pe apa sambetei. No las ca nu-i RAU. Are balta peste,fraieri care sa plateasca birurile statului or fi,mult si bine. Sa traiesti,romane sclav !!! Si la mai marreeee,ca oricum centenarul de anul viitor,o sa fie(de fapt,n-o sa fie),sarbatorit sub ocupatie sovietica. Romania nu mai dureaza mult si se va sparge !!! Au de grija „mintile luminate”,care conduc in prezent Romania !!! Iar tu romane sclav,dai in continuare cu seminte,bere,mici,manele,tele-novele,etc,ca tara mergeee tot din bine,in mai bine !!! Sper sa puna impozit si pe AERRRR !!! ATUNCI SA TE VADDD !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...