Rămâi conectat

Ştirea zilei

30 de parcometre pentru plata parcărilor publice din Alba Iulia. Licitația de aproape 800.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

30 de parcometre pentru plata parcărilor publice din Alba Iulia. Licitația de aproape 800.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru furnizare, în cadrul proiectului „Sistem de echipamente și soft pentru plata taxelor de parcare prin automate electronice (parcometre) pentru parcările cu plată din municipiul Alba Iulia”. Valoarea totală estimată a investiției este de 781.880 de lei, fără TVA.

Scopul achiziţiei acestui sistem îl reprezintă acoperirea minimă a tuturor zonelor de taxare a parcărilor publice cu plată, pentru plată taxelor de parcare prin automate electronice (parcometre) în municipiul Alba Iulia, în conformitate cu HCL nr. 235 din 30 iulie 2019, modificat prin HCL 153 din 2021 privind Regulamentul de organizare şi funcţionare a parcărilor publice cu plată din municipiul Alba Iulia.

Sistemul va fi alcătuit din componente hardware şi software ce funcţionează în tandem şi vor fi integrate şi complet compatibile. Perioada de garanţie va fi de minim 2 ani de la data semnării procesului verbal de punere în funcţiune. Pe perioada de garanţie sistemul va include şi licenţele pentru funcţionare online: backoffice producător şi ecosistem aplicaţii mobile şi desktop parcare, precum şi update-urile necesare.

Specificații tehnice minimale:
Automate electronice (parcometre) pentru plată parcare
  • Automate de plată şi eliberare tichete pentru încasare taxa parcare;
  • Acceptă monede;
  • Acceptă carduri bancare contactless;
  • Permite selectarea şi afişarea textului în minim 3 limbi, din care una limba română;
  • Alimentare doar prin panou solar pentru automatul on-street, acestea vor fi dotate fiecare în parte cu acumulatori reîncărcabili, care să asigure funcţionarea independentă 24h din 24h pentru o perioadă de minim 200 zile fără a fi necesară reîncarnarea acestora;
  • Ecran LCD cu iluminare ce se activează în mod automat pe timp de noapte pentru automatul de plată on-street;
  • Comunicare fără fir prin modem 4G incorporat, cu raportarea în timp real a tuturor tranzacţiilor efectuate către sistemul de back-office pentru automatul de plata on-street.

Achiziţia sistemului de echipamente şi soft pentru plata taxelor de parcare prin automate electronice (parcometre), în parcările cu plată din municipiul Alba Iulia va cuprinde un număr de 30 unităţi.

Achiziţia se va face în 3 loturi a câte 10 bucăţi în maxim 1 an de la data semnării contractului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Telescaun nou la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Telescaun nou la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe cablu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea