Rămâi conectat

Politică Administrație

30 de delegați din Alba au participat la Consiliul Național al partidului Forța Civică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marius HateganPartidul Forța Civică Alba a participat sâmbătă, 7 septembrie 2013, la București, în Parlamentul României unde a avut loc Consiliul Național Forța Civică. Filiala Alba a Partidului Forța Civică a fost prezentă cu un număr de 30 de delegați în frunte cu președintele Marius Adrian Hațegan.

Bilanțul 2012-2013 a partidului este un bilanț pozitiv în acest sens fiind acela că Forța Civică este cel mai activ partid din opoziție. După ședința restrânsă, ședința la care a participat și președintele Filialei Alba Marius Adrian Hațegan care este membru ales în Biroul Politic Național al Forței Civice, a urmat ședința cu delegații din toata țara (1.400 participanți). Delegații au asistat la un eveniment istoric al politicii post-decembriste și anume formarea polului de  centru-dreapta din România, semnându-se totodată și Protocolul la nivel național a ALIANȚEI DA, alianță compusă din Partidul Forța Civică, reprezentat de președintele Mihai Răzvan Ungureanu, PNȚCD reprezentat de președintele Aurelian Pavelescu și IRL (Inițiativa România Liberală) reprezentat de președintele Vlad Moisescu, Andrei Chiliman – primarul Sectorului 1 București și Diana Tușa – parlamentar.

La acest eveniment istoric pentru România au mai participat ca invitați și europarlamentarul PDL Cristian Preda, cadre didactice universitare de la Universitatea București, Universitatea Al.I. Cuza din Iași, Universitatea de Stat din Timișoara, precum și conducerea Partidului Ecologist Român.

Biroul de presă al Partidului Forța Civică, filiala Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi La Teiuș continuă lucrările de modernizare în mai multe zone din oraș. Reprezentanții primăriei au dat detalii despre reabilitarea energetică a școlii primare și montarea scurgerilor pluviale pe două străzi. Citește și: FOTO | Continuă lucrările de modernizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea