Rămâi conectat

Curier Județean

3 IUNIE – „Bubble Parade” la Alba Iulia. Mii de baloane de fericire și ținute în culorile românești sub motto-ul ”Uniți, suntem mai fericiți!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tineri frumoși și veseli, dar nu numai, sunt invitați în 3 iunie la ediția a doua a unei parade neconvenționale a baloanelor de săpun prin care exprimăm bucuria și atitudinea pozitivă în comunitatea noastră.

„Vino îmbrăcat în culorile românești: roșu, galben sau albastru, fă-ți rezerva de baloane de săpun și oferă-ți un 3 iunie memorabil!

Loc de intalnire: Parcarea de lângă Spitalul Județean Alba – ora 18:00
Traseu: Parcarea de lângă Spitalul Județean Alba – Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii – Piața Cetății

La 100 de ani de la Marea Unire, Alba Iulia arată întregii lumi ca ”Uniți, suntem mai fericiți!”. Bucuria împărtășită este întotdeauna mai intensă, de aceea vă așteptăm pe toți cu mic, cu mare să suflați mii de baloane de fericire.”

„Ce este Bubble parade?”
Bubble parade este o mișcare internațională care promovează fericirea și bucuria ca și atitudine zi de zi, nu ca și destinație, unind oamenii într-o paradă veselă a baloanelor de săpun.

„Cum pot participa? Am nevoie de bilet? Ce trebuie să aduc?”
Bubble Parade este un eveniment gratuit – tot ce trebuie să faci este să răspunzi la event page-ul Bubble Parade Alba Iulia 2018, să iți inviți prietenii și să aduci multă bună dispoziție și baloane de săpun la parada din 3 iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea