Rămâi conectat

Cultură Educație

28 de elevi ai Colegiului „H.C.C.” din Alba Iulia vor vizita Parlamentul European, cu ocazia unui schimb cultural internaţional

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grup de 28 de elevi şi profesori ai Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia vor participa în perioada 25-28 martie 2014 la un schimb cultural internaţional la Bruxelles la invitaţia Liceului Moliere din Bruxelles.

Liceul Moliere din Bruxelles, este un liceu privat înfiinţat în anul 1964 şi are până în prezent 1132 de absolvenţi. Clasele sunt formate din 10-12 elevi, iar accentul este pus pe munca în echipă şi implicarea elevilor în activităţi concrete. Elevii belgieni doresc să viziteze oraşul Alba Iulia în cursul acestui an ca şi excursie de studii, pe lângă cele din America, Spania, Franţa, Italia.

Elevii români şi belgieni vor desfăşura acţiuni comune pe parcursul a 3 zile, de asemenea elevii şi profesorii albaiulieni au programate vizite la Parlamentul European.

Schimbul cultural este organizat de directorul adjunct al Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, prof. Sorin Schiau şi prof. Aymeric Terlinden de la liceul belgian.

Schimbul a fost posibil datorită sprijinului următoarelor firme:Tipo-Rex S.R.L.,  Serviciul Public de Transport Alba,Grupul de firme Elit,  Kronospan S.A., SC. Dobra Albac S.R.L., Albani Furniture SRL., Hotel Hermes, Asociaţia Jidvei VIITOR pentru Educaţie şi, Alpin 57 Lux.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea