Rămâi conectat

Curier Județean

25 martie a treia ediție a competiției Aiud Maraton – La eveniment va fi prezentă și Gabriela Szabo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe data de 25 martie 2017, Aiudul gazduieşte a treia ediţie a evenimentului sportiv Aiud Maraton. O competiţie care nu percepe taxă de înscriere pusă sub semnul solidarităţii faţă de semenii noştri.

La startul concursului și-au anunțat prezența până acum peste 330 de participanți, atât atleți internaționali cat și sportivi romani de renume, iar înscrierile continuă. De asemenea și-a anunțat prezența sportiva Gabriela Szabo care va alerga cu cei mai mici atleți.

Competiția va avea un  traseu de Maraton de 42 Km și unul de Semimaraton 22 Km. Potrivit organizatorilor, nu se percepe taxă de înscriere dar se primesc donații pentru cei cu probleme locomotorii.

Aiud Maraton e un eveniment de suflet pentru sportivii care doresc să aducă un zâmbet celor încercaţi de probleme de sănătate. Initiatorul acestui eveniment e Polgar Levente sau Levi, cum îi spun prietenii. Un tânăr greu încercat de viaţă din primii ani ai copilăriei, un exemplu de ambiţie, putere, pasiune şi multă sârguinţă. Un tânăr modest care lucreaza de dimineaţa până seara in construcţii, iar banii economisiţi îi investeşte în competiţiile sportive la care participă. În 2015 a scris prima filă a acestui maraton, iar de atunci povestea continuă, are alături o echipă dedicată. Anul acesta sunt onoraţi de prezenţa Gabrielei Szabo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea