22-26 august: ”Săptămâna în mișcare”, la Aiud. Cetățenii, invitați la diverse activități sportive pe stadionul Metalul din oraș

Saptamana in miscareÎn perioada 22-26 august, în municipiul Aiud se va desfășura ”Săptămâna în mișcare”.  Obiectivul acestui eveniment este acela de a sprijini sportul în masă, în beneficiul comunității, dar și de a-i apropia pe aiudeni, prin sport și mișcare, noul proiect fiind o invitație lansată tuturor aiudenilor, indiferent de vârstă, pentru promovarea unui stil de viață sănătos.

În ședința Consiliului Local al Municipiului Aiud din  27 iulie 2016, a fost aprobată completarea anexei la HCL 261/17.12.2015 privind aprobarea calendarului principalelor evenimente organizate direct de către Primăria și Consiliul Local al municipiului Aiud în anul 2016, cu evenimentul ”Săptămâna în mișcare”.

INFORMARE COVID-19

Astfel, timp de o săptămână, în perioada 22 – 26 august 2016, începând cu ora 18:00 pe Stadionul Metalul din Aiud, vor fi organizate activități sportive diversificate la care pot participa aiudeni de toate vârstele.

În opinia noastră, această locație este singura care permite desfășurarea unor activități de asemenea amploare, cu atât mai mult cu cât manifestările pot atrage un număr mare de participanți.

Fiecare seară va debuta cu un program de gimnastică în ritmul muzicii, program condus de instructori specializați în acest sens.

Evenimentul se va încheia vineri, 26 august 2016, cu un meci demonstrativ între foștii fotbaliști ai echipelor Metalul Aiud și Olimpia Aiud, precum și cu o defilare a cluburilor sportive din Aiud.

Vă așteptăm cu mult drag, ca, împreună cu familia și prietenii, să promovăm un stil de viață sănătos!”, transmit reprezentanții primăriei Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

coco 21 august 2016 at 10:34

Cu mici si bere ,ca asa e traditia la Aiud ….burta sa fie plina ,ca restul ,o ducem noi cum o fi !!Doar ca stadionul are wc -uri,are apa curenta ,nu e focar de infectie (ca cinema Progresul ) pentru copii ? Ne-am cam saturat de,, promovarea ” lui Polgar si Georgiu. Aiudul are nevoie de minti sanatoase intr-un oras sanatos ,cu oameni frumosi nu de barfe pe la colturile orasului !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...