Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

20 septembrie. Transportul public va fi gratuit în Alba Iulia: „Un oraș mai curat și mai sănătos”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

20 septembrie. Transportul public va fi gratuit în Alba Iulia: „Un oraș mai curat și mai sănătos”

Transportul public va fi gratuit vineri, 20 septembrie 2024, pe toate autobuzele și microbuzele STP, marcând astfel „Săptămâna Europeană a Mobilității” și încurajând utilizarea soluțiilor de transport ecologice și nepoluante.

Citește și: Schimbări majore pe mai multe linii de autobuz din Alba Iulia. Programul de transport public local va fi actualizat

 

De ce să participați?

• Încurajați mobilitatea sustenabilă și vă alăturați eforturilor orașului de a reduce poluarea și de a crește accesibilitatea transportului public.

• Flotă modernă de transport – confort și tehnologie de ultimă generație, inclusiv autobuze electrice și nepoluante, contribuind la un mediu mai curat.

• Transport gratuit!

Alba Iulia se alătură orașelor din întreaga Europă care celebrează „Săptămâna Europeană a Mobilității“, o inițiativă dedicată promovării transportului inteligent și ecologic. În perioada 16-22 septembrie 2024, acest eveniment pune accent pe schimbarea comportamentului urban în favoarea mijloacelor de transport sustenabile.

”Alba Iulia vrea să fie un oraș mai curat și mai sănătos, iar utilizarea transportului public joacă un rol crucial în această transformare. Invit toți albaiulienii, indiferent de vârstă, să participe activ la mobilitatea urbană, să se bucure de transportul gratuit din ziua de vineri, 20 septembrie și să descopere beneficiile transportului ecologic. Haideți să facem împreună un pas spre un viitor mai verde și mai prietenos cu mediul” – Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Transportul public din Alba Iulia se distinge prin calitatea serviciilor. Cu o flotă ce include autobuze electrice și ecologice, compania care asigură transportul public în Alba Iulia a câștigat numeroase premii de excelență, fiind apreciată pentru investițiile în confortul și siguranța pasagerilor. Pentru mai multe informații despre trasee și frecvența curselor, vizitați site-ul www.stp.ro. Transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume de bani pot fi acordate, situații și condiții

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume de bani pot fi acordate, situații și condiții Persoanele singure și familiile din municipiul Alba Iulia vor putea primi ajutoare de urgență și ajutoare comunitare în baza unei anchete sociale, reiese dintr-un Proiect de Hotărâre inițiat de edilul municipiului Alba Iulia „privind stabilirea situațiilor deosebite în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea