Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

20 martie: „English 4 Kids – Clubul de engleză”, continuă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema de miercuri, „Things in My Room”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

20 martie: „English 4 Kids – Clubul de engleză”, continuă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema de miercuri, „Things in My Room”

Miercuri, 20 martie 2024, La Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba continuă proiectul 3.10 English 4 Kids – Clubul de engleză.

Citește și: 13 martie: 122 de ani de la nașterea  lui David Prodan, sărbătoriți la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Expoziție de carte și depuneri de jerbe și flori la statuia de pe Aleea Scriitorilor

Miercuri, 20 martie 2024, de la ora 16:00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba are loc activitatea „English 4 Kids – Clubul de engleză”, club de limbă și civilizație engleză care se adresează în principal copiilor, dar la care pot participa și părinții sau bunicii. Tema întâlnirii va fi „Things în My Room”, iar gazdele activității sunt profesoara Diana Mortură și bibliotecara Ana-Maria Pienar.

Clubul „English 4 Kids – Clubul de engleză” are loc la sala de lectură a bibliotecii, iar cei prezenți vor învăța expresii de salut și se vor familiariza cu expresii și cuvinte referitoare la tema dată, toate acestea prin intermediul jocului didactic, a conversației în limba engleză și a cântecelelor tematice, folosindu-se mijloace vizuale și fișe de lucru.

Proiectul „English 4 Kids – Clubul de engleză” se va încheia cu prezentări de cărți pentru copii, cărți care se găsesc în colecția de carte a Secției pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Proiectul 3.10 English 4 Kids – Clubul de engleză este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba iar participarea la activitățile clubului nu implică costuri din partea participanților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea