Rămâi conectat

Curier Județean

20 de voluntari de la Crucea Roșie și cercetași s-au instruit în Tabăra de prim-ajutor și intervenție de la Roica

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

crucea rosie1Crucea Roşie Română, Filiala Alba, a organizat în perioada 28 – 31 august a.c., în localitatea Roica, Tabăra de prim-ajutor şi intervenţie în caz de dezastre, pentru un număr de 20 persoane – voluntari ai Crucii Roşii Române Filiala Alba şi Arad şi voluntari ai organizaţiei Cercetaşii României.

Potrivit directorului filialei, Adrian Ionel Dușa, obiectivele taberei au vizat instruirea în domeniul primul ajutor de bază, a modalităţilor de intervenţie şi gestionare a situaţiilor de urgenţă, precum şi îmbunătăţirea capacităţii de muncă în echipă şi stimularea interrelaţionării între voluntari prin intermediul unor sesiuni de comunicare.

crucea rosie2Programul a presupus derularea următoarelor activităţi: prezentare activitate umanitară Crucea Roşie Română; sesiuni de informare, combinate cu activităţi demonstrative, cu privire la intervenţia în caz de dezastre; curs de prim ajutor de bază; sesiuni de comunicare; sesiune de team-building; seara de film.

Crucea Roşie este o organizaţie cu un larg prestigiu la nivel mondial în asistarea persoanelor vulnerabile în situaţii de dezastre şi de criză. Prin programele şi activităţile realizate în beneficiul societăţii, contribuie la prevenirea şi alinarea suferinţei sub toate formele, protejează sănătatea şi viaţa, promovează respectul faţă de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naţionalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenenţă socială sau politică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RMGC a cerut Agenției Naționale pentru Resurse Minerale prelungirea licenței de exploatare a aurului de la Roșia Montană

Unirea Ziarul

Publicat

în

RMGC a cerut Agenției Naționale pentru Resurse Minerale prelungirea licenței de exploatare a aurului de la Roșia Montană Canadienii de la Gabriel Resources nu renunță la ideea de a exploata zăcământul minier de la Roșia Montană, chiar dacă au pierdut procesul prin care solicitau daune de peste 6 miliarde de dolari Statului Român pentru neavizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea