Rămâi conectat

Curier Județean

2 martie: Compania BOSCH organizează la Alba Iulia selecție de recrutare personal pentru fabrica din Blaj. Locuri de muncă disponibile

Alexandra Mates

Publicat

în

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea  Forţei de  Muncă  Alba în colaborare cu SC Bosch Rexroth SRL din Blaj organizează, la Alba Iulia, în data de 2 martie 2017, Hotel Cetate, între orele 12.00 – 17.00, o selecție de recrutare, prin care se vizează promovarea oportunităţilor de carieră din cadrul locației BOSCH din Blaj.

”Organizarea unui astfel de eveniment conferă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a interacționa cu echipa de resurse umane și cu reprezentanți ai departamentelor tehnice BOSCH”, transmit organizatorii.

Locurile de muncă disponibile sunt următoarele: analist calitate, planificator producție, inginer mecanic, inginer electromecanic, inginer automatist, tehnician testare, specialist în achiziții, asistent manager, electrician, mecanic, sculer matrițer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea