Rămâi conectat

Curier Județean

18-21 decembrie:TÂRGUL CADOURILOR de CRĂCIUN la Alba Mall. Daruri minunate şi…inspirate pentru cei dragi de sărbători

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

targul cadourilor de craciunÎn perioada Crăciunului fiecare se gândeşte mai mult cum să dăruiască decât să primească. Centrul comercial Alba Mall vine în sprijinul celor aflaţi în căutarea darurilor perfecte de sărbători şi îi întâmpină, în perioada 18-21 decembrie, cu un „festival” de cadouri şi decoraţiuni de sărbători.

Patru zile, expozanţi din toată ţara, creatori de obiecte făcute cu suflet şi imaginaţie, producători tradiţionali, artişti handmade şi colecţionari de antichităţi vor invada „oraşul din oraşul tău” – complexul Alba Mall, în cadrul Târgului Cadourilor de Crăciun.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Vizitatorii vor putea alege nenumărate propuneri, cadouri inspirate, pentru a-i surprinde pe cei dragi de sărbători, de la aranjamente şi decoraţiuni pentru casă sau pentru brad, bijuterii, produse cosmetice, bunătăţi tradiţionale, antichităţi, cadouri handmade şi multe altele.

Târgul se deschide joi, 18 decembrie şi ţine până duminică, 21 decembrie. Program de vizitare –  între orele 10.00 – 22.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea