Rămâi conectat

Curier Județean

18-21 decembrie:TÂRGUL CADOURILOR de CRĂCIUN la Alba Mall. Daruri minunate şi…inspirate pentru cei dragi de sărbători

Alexandra Mates

Publicat

în

targul cadourilor de craciunÎn perioada Crăciunului fiecare se gândeşte mai mult cum să dăruiască decât să primească. Centrul comercial Alba Mall vine în sprijinul celor aflaţi în căutarea darurilor perfecte de sărbători şi îi întâmpină, în perioada 18-21 decembrie, cu un „festival” de cadouri şi decoraţiuni de sărbători.

Patru zile, expozanţi din toată ţara, creatori de obiecte făcute cu suflet şi imaginaţie, producători tradiţionali, artişti handmade şi colecţionari de antichităţi vor invada „oraşul din oraşul tău” – complexul Alba Mall, în cadrul Târgului Cadourilor de Crăciun.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Vizitatorii vor putea alege nenumărate propuneri, cadouri inspirate, pentru a-i surprinde pe cei dragi de sărbători, de la aranjamente şi decoraţiuni pentru casă sau pentru brad, bijuterii, produse cosmetice, bunătăţi tradiţionale, antichităţi, cadouri handmade şi multe altele.

Târgul se deschide joi, 18 decembrie şi ţine până duminică, 21 decembrie. Program de vizitare –  între orele 10.00 – 22.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 14.000 de lei, 3 permise reținute și 4 certificate de înmatriculare retrase în urma unei acțiuni în sistem integrat a polițiștilor de pe raza județului Alba

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Amenzi de peste 14.000 de lei, 3 permise reținute și 4 certificate de înmatriculare retrase în urma unei acțiuni în sistem integrat a polițiștilor de pe raza județului Alba Ieri, 7 decembrie 2023, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare