Rămâi conectat

Curier Județean

15 dascăli din cadrul Sindicatului liber învățământ Blaj-Jidvei se vor pensiona în acest an școlar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sindicatul liber învăţământ Blaj – Jidvei, organizație sindicală afiliată FSLI și care reprezintă interesele cadrelor didactice, personalului didactic auxiliar și nedidactic dintr-un număr de 15 unități școlare, de pe cele două Târnave, își îndreaptă în fiecare an, cea mai mare parte din sumele încasate ca și cotizație, tot spre Colegii sindicaliști. 

Astfel nu mici sunt sumele, dacă se raportează la cotizație lunară încasată de la cei 450 de colegi, care se acordă de sindicat cu diverse evenimente: religioase (Crăciun, Paște, câte 50 de lei), familiale (în caz de deces se acordă 800, respectiv 400 de lei), sociale sau evenimentul care marchează încheierea carierei.

Și în acest an școlar un număr de 15 colegi își iau rămas bun de la profesia de Educatoare, Profesor, Ajutor analist programator sau Maistru- Instructor, din unitățile școlare afiliate .

Este vorba despre Mărginean Sofia și Pandea Maria de la Sc. Gimn. ,, S, Bărnuțiu, Tiur- Grădinița Mănărade, Feher Eva de la Șc. Gimn. ,, Ștefan cel Mare” Cetatea de Baltă, Rusu Rosemari Susana, Barbu Silvia, Glogovețan Lucian Horia, Nemeș Fica, Șipoș Ana de la Liceul Tehnologic Jidvei, Burja Vasile de la Liceul Tehnologic ,, Timotei Cipariu,, Blaj, Mărginean Aniță de la Șc. Gimn. ,, Aron Cotruș,, Cergău Mare, Berghian Nicolae – Sc.Gimnazială Șona, Râșniță Dorel de la Șc. Gimn. ,, Ion Bianu,, Valea- Lungă, Banciu Lucreția – Șc. Gimn. ,, Ion Agârbiceanu,,Cenade și nu în ultimul rând , cu o vechime de 40 de ani între preșcolari D-nele educatoare  Szucs daniela și Popa Emilia de la Grădinița ,, Lumea Copiilor ,, Blaj.

Biroul Director al Sindicatul Liber Învăţământ Blaj – Jidvei a trimis fiecărui coleg care se pensionează o felicitare cu mesajul  ,, S.L.Î Blaj – Jidvei  vă mulțumeşte pentru încrederea acordată, pentru faptul că aţi ales să fiţi alături de noi în recâştigarea prestigiului profesiei de DASCĂL şi vă doreşte  zile însorite, sănătate multă şi multe bucurii alături de cei dragi,, și suma de 300 lei.

Le dorim Colegilor noștri ca să beneficieze de pensie cel puțin căți ani au cotizat la fondul de pensii, sau măcar 25 de ani , perioadă cât au acordat încredere Sindicatului Liber Învăţământ Blaj – Jidvei. (V.N.)

Președinte S.L.Î Blaj- Jidvei

Prof. înv. primar Ștefan Zolti Mezei


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea